About YOU

Hogy érezted magad?

   “Több fotóssal is dolgoztam már és azt hiszem az egyik legfontosabb tudnivaló Ginaval /Miával/ kapcsolatban, az az hogy biztonságban es oldottan érzed magad Vele és mellette.

    Nem csak kedves és közvetlen, de figyelmes is. Számitasba veszi mik a Te elvárásaid és ezt ötvözi azzal, amit  lát benned – azt, ami a legjobban áll Neked és legelönyösebb számodra.

     Megbízhatóság, precizitás, jó hangulat, könnyedség – ezek a Ginával töltött idönek a legfobb jellemzöi.

Nagyszerü befektetes és még nagyszerübb válalsztás.” Andrea

“Meg volt a konkrét elképzelése, hogy milyen hangulatú képeket szeretné csinálni. Én felvettem a csinos ruhámat, a kamera elé álltam és elkezdtem mozogni.

    Közben megbeszéltük, hogy hogyan lenne jobb, mit, hogyan csináljak, de az én ötleteimet is nyíltan fogadta.

    Dicsérete és biztatása igazi önbizalomnövelöként hat, következésképpen alig akartam elhinni, hogy az a jó nö a fotókon én vagyok.Ha egy laza, szórakoztató délutánra vágysz,  ö a te embered! ”  Judit

“Nagyon  jól éreztem magam a fotózás során az első komolyan fotózásom volt. Minden egyes percét élveztem.Fel tudtam szabadulni a fotózáson. Gina/Mia kedvességnek köszönhetően. A képek életre keltek és bevezetnek minket az ő általa meg alkotott álom világába. Amit fényképeken keresztül meg is örökít nekünk.

            Nagyon élveztem a közös munkát, hiszen egy profi fotós fényképező gépe előtt voltam. Élveztem a helyszínt is,, elvarázsolt a táj,, magával ragadó volt minden egyes pillanat.  Úgy éreztem magam, mint ha egy elvarázsolt Erdőben lennék. A képek magukért beszélnek, a mozdulatok a színek a fények harmóniában vannak egymással.

Szép igényes és jól meg munkált képek.Ha egy mondatban kellene össze foglalnom a fotózást Úgy éreztem magam, mint ha egy mesébe csöppentem volna. És a mese szereplőit fényképeken keresztül örökítették meg az utókor számára. Köszönöm.” Junetta

“Nagyon jòl èreztem magam a fotòzàs soràn, az első komolyabb kèpsorozat kèszìtèsènek èlmènye volt szàmomra.

     Gina kezèben èletre kel a fènykèpezőgèp, màs, gyönyörű pillanatokat is megmutat szàmunkra, amit a lencse szemèn keresztül làt.

    Szuper volt a helyszìnvàlasztàs is, szèpen megmunkàlt kèpek születtek, szìnek, fènyek ès mozdulatok egèszen harmòniàban voltak.

     Ha egy mondatban kellene leìrnom, mintha simogattak volna fotòzàs közben.

Ennèl több nem is kell, hogy jò alanykènt èrezzem magam, a fotòk pedig önmagukèrt beszèlnek. Köszönöm.” Regina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *