Pószterek és háttérképek

Nem tudom Te hogy vagy vele, de én majd megőrültem, ha nem tehettem fel legalább 14 plakátot a szobám falára, a bútorok oldalára, lógathattam le valahonnan vagy tűzhettem ki! ​​

A szobám igazi Woodstock fesztivál afterpartira hasonlított! Nick Carter (jó-jó tudom, hogy ez ma már ciki, de tedd a kezed a szívedre és mond, hogy senki nem lógott a faladon, aki ma simán letagnál? Ugye, ugye…) és Johnny Depp mellől nem hiányozhatott Leonardo DiCaprio sem.

A tuti hangulatért az álomfogók, feng-shui függők, kristályok gondoskodtak állandó füstölő hangulat. Valahol a kamaszkor kezdetén a fiú csapatok felváltották az ország százlók (főleg Amerikai életem után) és kikerültek az inspiráló, vicces vagy egyszerűen cool kinyomtatott plakátok!

Észresevettemésmárazinternetkorábanvoltunk.

Húúú mennyi Leó háttérkép. Ne tagadd.. az a Ferrári, a dögös csajok, a tengerpart. A számítógép háttérképe hirtelen kíváncságteljesítő állandóan a szemünk előtt lebegő gyönyörűség lett. Kinek mi.

2015-ben nem kell mást tenned, mint beírod, hogy desktop wallpaper vagy háttérkép és holnaputánig lapozgathatsz…

Bevallom. Függő voltam, vagyok és nem tervezem, hogy lemondok erről az élvezetről. De újabban már tudatosan használom és próbálkozom a háttérképek gyártásával is. Ha Te bármilyen háttérképet kitehetnél milyet tennél ki? Kedvenc (színes, város, stb) vagy motiváló idézet? A kettő együtt?

Nagyon érdekel mit ábrázol most a háttérképed, ha van kedved oszd meg velem Facebookon!

Csodálatos napot kívánok!

Éld az álmaid! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *