Egy álom, egy vágy – Je suis

Beát volt szerencsém sokszor megörökíteni. Talán nem túlzás azt mondani ismerem kívülről belülről. Határozott elképzelései vannak, de sokszor fotózás közben alakul ki, hogyan is működne jól az a kép, hangulat, amit megálmodott magáról! A fotózás a “Je suis” – ez vagyok én kreatív portréfotózás keretén berül valósult meg!

Sződligeten a Duna parton, délelőtt 10:00 és 13:00 között fotóztunk. Bár a nap melegen sütött, sajnos a lengébb ruhákat mellőznünk kellett, azonban hirtelen ötlettől vezérelve betértünk a közeli étterembe és ott is csodálatos, hangulatos, portré fotókat készítettünk.

A mostani fotózás célja az volt, hogy bizonyos tárgyakkal (bicikli, könyv) és bemutatkozáshoz is használható klasszikus portré képek készüljenek Beáról!

Ő így nyilatkozott a fotózás után:

“A mostani fotózásra határozott elképzelésekkel mentem,majd mikor a helyszínre értem más lett a hangulatom és hirtelen nem jöttek azok az elképzelések..majd nem telt el pár perc és Gina észrevétlenül profi módon belemelegített a helyzetbe, csodás hangulatban telt el számomra..úgy érzem a végeredmény majd magáért beszél. Kikapcsolódásnak éltem meg a fotózást és úgy érzem csodás eredmény született.”

Három nappal később pedig ezt kaptam Beától: ” Életem legtöbb like-ját kapta az új profilképem. “

Ízelítő a közös fotózásból:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *